sunnuntai 18. elokuuta 2013

Hot summer nights

DSC_1723DSC_1655DSC_1621DSC_1706DSC_1631DSC_1710DSC_1636DSC_1663DSC_1643DSC_1721 Tasan viikko sitte otettuja kuvia, oltiin Olivian kanssa kuudelta aamulla hiippailemassa ulkona. Oltiin Saralla yötä ja senki piti tulla meijän kaa kuvailemaan mut se nukahti kesken kaiken joten mentiin kahestaan. Oli aika hauskaa, nää ulkokuvat on kaikki otettu aamulla 6lta ennenku me mentiin nukkumaan, sisäkuvat illalla. Olivia teki meille ruokaa ja leipo omnomomnom oli hyvää ja tosi hauskaa!! Oli aika toiminnantäytteinen viikonloppu koska sillon oli flow, kahtena yönä Saralla, näin Tuulia ja valvoin paljon, älyttömän hauskaa ja ehkä paras lopetus kesälomalle.

Nyt oon taas palannu arkeen, kirjojen ääreen. Koulua mulla ei tässä ekassa jaksossa hirveesti oo mutta kirjotukset stressaa sitäkin enemmän. Ääh en osaa lukee niihin help, voisko joku lukee mun puolesta!?! Mulla on muutamia postausideoita, mut pitää kattoo missä välissä saan ne toteutettua! Periaatteessa kyl ihan mukavaa että tulee syksy ja jotain säännöllisyyttä elämään, rutiineja!!

2 kommenttia:

 1. Kaikki kuvat oli hyviä c: tuo oli mun suosikkini, missä oli tiestä pilkistävä ratamo. Millainen kamera sulla on? Ja onko toi Acerin läppäri, mikä noissa kuvissa on? Pikkusiskoni hankki sellaisen ja nyt olen niin kade!!!

  Ja ihania muffareita! Suklaahippuja omnomnom :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos kiitos paljon :3 mulla on nikonin 1V2, voisin muuten esitellä sen täällä koska se on uusi!! Molemmat koneet on mac:ejä! ne oli toooosi naminami hyviä!! :))

   Poista