maanantai 11. helmikuuta 2013

I'll just close my heart and watch you walk away

IMG_2267IMG_2303IMG_2311IMG_2333IMG_2347
Muutamia instagram kuvia viimeajoilta! (mua saa seurata nimimerkki on onzzku)
Nyt ahdistaa, ja ahdistaa paljon. En tiiä miks, tai tiiän muutamia syitä mutta äh, en tiiä kuitenkaan. Välilla ahdistaa niin paljon ettei tee mieli syyä, kamalaaa! Ahdistaa ja välillä vaan uppoudun omiin maailmoihin, yritän vaan unohtaa kaiken ahdistavan. Se auttaa, ainakin hetkeksi.

 Olisipa joku poika/mies joka olis todella romanttinen. Se soittais kitaraa ja laulais mulle ballaadeja. Se tekis mulle ihania romanttisia ylläreitä ja antais mulle kukkia. Veis mua romanttisiin paikkoihin ja antais söpöjä pusuja. Tykkäis viettää koti-iltoja halaillen mun kanssa. Saattaa kuulostaa ällöltä ja limaselta. Tästä mä haaveilen, liikaakin ja tiiän etten tuu saamaan tällasta. Mutta aina voi haaveilla. Rakkaus on itsekeskeistä. Todella itsekeskeistä. Mutta niinhän me kaikki aina välillä (kai?)

4 kommenttia:

 1. tanssitko vanhat? Tee postaus=)

  VastaaPoista
 2. juu, teen varmaan jälkeenpäin :)

  VastaaPoista
 3. oi mä niin tiiän tunteen! kaipais läheisyyttä mut samal tietää et pitää olla vahva ja pärjätä itekseen!
  mua auttaa ajatus siitä, et rakkaus osuu kohdalle aina kun sitä ei odota! antaa vaan elämän viedä ja nauttii siitä, että saa rauhassa hymyillä kenelle haluaa, kohta sulla on joku joka saa sut hymyilee vaan sille (:

  VastaaPoista
 4. jepp!! niinhän se on :) pysytään lujina kyllä me vielä löydetään ne meidän prinssit ;)

  VastaaPoista