lauantai 24. maaliskuuta 2012

Mokkapaloja ja kokeisiin lukua

DSC_0374DSC_0382DSC_0392DSC_0390DSC_0362DSC_0372
Koeviikko häämöttää uhkaavasti. Mulla on perjantaina ekana kokeena bilsan koe. Oon yrittäny tänään vähän lueskella mut oon kokoajan keksiny jotain muuta "tärkeempää" tekemistä esimerkiks sain just siivottua mun huoneen ja vähän muutaki siivoilin. Tää viikonloppu kuluu aikalailla koulujuttujen parissa. Pitäis keksiviikoks tehä yks draamatyö, blaah. Millon mun elämästä on tullu näin koulukeskeistä, kamalaa!!

Eilen koulun jälkeen pyörin kaupungilla ja satuin just sattumalta kompassille kun siellä oli sibiksen ja vaskiksen kuorot tekemässä sellasen flash mob esityksen. Ne esitti coldplayn Viva La Vidan oli aika upee. Kävin tänään kattelee vartin sivuilta niin siellä oli juttu tosta. click Aloin selailee noita kommentteja, ja siinä oli tooosi paljon negatiivisia kommentteja. Suurimmaks osaks ne kommentoijat valitti kuinka toi oli tukkinu kulkuväylät. Alko ihan sairaasti ärsyttää noi kommentit. Miks pitää olla niin negatiivista, joo tiiän kaikesta ei tarvi pitää muttakun joillekkin toi näytti olleen ihan kamalanhirvee kokemus! Joo pienehkö sekava avautuminen hhehheh. Voisin kirjottaa tästä vaikka kuinka pitkän mut ehken nyt kumminkaan!

Tein kuvissa näkyvii mokkapaloja, tuli hyviä. Ehkä voisin noiden avulla saada vähän motivaatioo tohon lukemiseen hiihii. Voisin nyt hetken yrittää lukee ja sit voisin kattoo vaikka jonku leffan!
Ihanaa viikonloppuu!


Kelly Clarkson - Stronger

6 kommenttia:

 1. herkullise näkösiä noi mokkapalat ja muutenki tää blogi on kiva :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia!

  www.littledragonfliess.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. sulla on hiukka siisti käsiala:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti :D se kyllä ei todellakaan aina oo noin siisti!

   Poista