perjantai 18. maaliskuuta 2016

Unelmointia

Aloittaminen ja valmiiksi saaminen on vaikeaa. Yritän tavoitella unelmiani, mutta aloittaminen on vaikeaa. Teen töitä mielelläni tulevaisuuden ja unelmieni eteen, miksi aloittaminen on niin hankalaa? Ehkä pelkään epäonnistumista ja pelkään etten saa mitään hyvää aikaiseksi. Epäonnistumisessa ei haittaa ja siitä voi olla jopa hyötyä ja lähen aina saan jotain aikaiseksi. Turhia pelkoja.
Pitäisi oppia uskaltamaan, pitäisi vaan mennä ja tehdä. Tavallaan osaan olla ajattelematta muita mutta jollain tasolla en kuitenkaan. Rajoitan itse itseäni, miten saan rikottua omat rajani? Haluan päästää itseni vapaaksi ja heittäytyä täysillä elämään. Miten miten miten? Auttakaa. Tahdon revitellä, huutaa, juosta, luoda, antaa kaikkeni, tulla esiin rohkeasti, näyttää kaiken, tehdä kaikkea! Unelmia on. Niin paljon ja isoja ettei niitä uskalla edes sanoa ääneen. 
Yritystä on mutta valmista ei vielä. Nyt takaisin tekemään töitä ;)


2 kommenttia:

 1. Hyvä teksti!
  Ensimmäinen askel on myöntää ne unelmat ääneen, ei pelätä epäonnistumista eikä hävetä niiden unelmien tavoittelua, sen oon itse kokenut hyväksi tavaksi:)

  Kannattaa myös miettiä että miksi unelmoi juuri niistä asioista jos niiden eteen on vaikea alkaa tehdä mitään. Ja myös muistaa että me täällä suomessa elämme monien unelmaa vaikka emme mitään "suurta" saavuttaisikaan. Syvällisesti ajatellen yhteiskuntamme on todella hedonistinen ja kannustetaan vain toetuttamaan sitä omaa unelmaa/urahaavetta/matkustelua ja menemään sitä kohti, vaikka oltaisiin kaaoksessa jos kaikki olisivat laulajia tai näyttelijöitä ja matkustettaisiin ympäri maapalloa. En tiedä onko sun unelmat tämän tyyppisiä mutta monen on.

  Toiset vaan syntyy kultalusikka suussa ja toisten pitää tehdä enemmän töitä unelmiensa eteen. Itse arvostan suuresti juuri niitä, ketkä pitkäjänteisesti ja tavotteellisesti jaksaa mennä kohti unelmaansa, auttaen samalla muita toteuttamaan pieniä unelmiaan.

  Siinäpä muutama hassu irtonainen ajatus aiheesta:) Tsemppiä hommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kiitos!
   Ehkä varmaan just siks ahdistaa tehdä unelmien eteen jotain, kun pelkää ettei siitä tuu ollenkaan mitään tai pelkää liikaa. Mikä on tietenkin ihan todella tyhmää. Mutta tässä yritän päästää itestäni ja omista ajatuksista irti.
   Jep ton oon kanssa huomannu, toisilla asiat ja onnistumiset tulee eteen helpommin ku toisilla. Semmosia jotka tekee paljon töitä unelmiensa eteen ja uskoo oikeesti niihin on ihmisistä mahtavimpia. Ehkä mua myös pelottaa se, että mitä jos en ookkaan niin pitkä jänteinen.. En haluu olla luovuttaja!
   Kiitos kiitos, tässä on vielä työstettävää oman pään kanssa ja tietenkin niitten unelmien kanssa!

   Poista