torstai 23. toukokuuta 2013

The rain can't wash that away

kuva 1kuva 2kuva 3
(kuvat on otettu iphonella, kenraali harkoista.)
Wou, hulluin, mahtavin, ihanin, rankin, oudoin, erikoisin, paras, randomein ja julkkistäytteisin päivä ikinä! Perus torstai: koulun kuoron kanssa hartwall areenalla laulamassa elämän kevät -tapahtumassa. Samassa jutussa esiintyi myös mm. Isac Elliot, ROBIN, Anna Puu, Haloo Helsinki. Ja kaikkii muita mukavia suomalaisia ihanuuksia. Mahtava kokemus, ja yks mun suurista unelmista. Jännitti hulluna mutta oli kyllä sen arvosta. Ei tällasta ihan joka päivä koe!

Robin ja Isac oli molemmat toosi sulosia, pääsin myös samaan kuvaan robinin kanssa jee hihi (en kyl varmaan itelleni sitä kuvaa koskaan saa höh). Ja ne on myös tosi lahjakkaita, oikeesti laulaa älyttömän hyvin. Toivon ettei noille nouse toi julkisuus liikaa hattuun koska siitä ei seuraa miiitään hyvää. Mut ihihihi ihania on silti, tuli kunnon fangirl/puumanainen fiilis hehehe

Ja se mikä tästä tekee todella randomia on se että pääsin tonne koulun kautta! Muutenkin tän vuoden aikana oon kokenu mahtavia, musaproggiksia ja muita koulussa ja koulun kautta. Monet unelmat on toteutunu, en vois olla kiitollisempi!! 

En yhtään tajuu, oon ihan pihalla. Siis olin tässä muutama tunti sitten esiintymässä isolle yleisölle, en vaan jotenki tajuu sitä. huhhhuh. 

6 kommenttia: