torstai 30. toukokuuta 2013

loma

kuva 3kuva 4kuva 2kuva 1 HIhihi, mulla on nyt taas (valitettavasti) vaan pelkkiä ig kuvia. Mutta saa nyt tämän kerran vielä mennä, paremman puutteessa. Oli vaan pakko tulla postaamaan, koska hyväfiilis!!! 

Kesäloma alko tänään, PARASTA. tätä on odottettu koko vuosi ;) Kesälle ei oo hirveesti suunnitelmia, vielä. Mutta pitäs tehä kaikkea "merkittävää" kuten päättää esimerkiksi, että mitä lukion jälkeen. hui. Ei vielä tunnu yhtään kesältä, tai ehkä vähän mutta en vaan jotenki oo tajunnu vielä. Tää tuli jotenkin tosi äkkiä mutta samaan aikaan tooosi hitaasti. 

Mitä hattaralle tapahtuu jos sitä säilyttää 5 vuotta? homehtuukse? Mietin tänään tällasta, oli aika random ja huippu päivä. Oon ollu vähän kaikkialla. Ensin enkun koe (en meinannu loppuvaiheessa enää jaksaa keskittyä, btw luetunymmärtämiset on perseestä.) Näin heidiä, kävin kotona, menin riparin vanhempain iltaan ja nyt vaan löhöän sohvalla ja katon serranon perhettä (ainut oikea kesäohjelma nodoubt.)

Koska nyt on kesä, aijon valokuvata paljon ja se toivottavasti tulee näkymään myös täällä blogissa. Voisin ottaa jo heti huomenna kameran mukaan!!! Ah kesä oon niin onnellinen :) kesäsoittolistat käyntiin!!
vähän vanhempia kesäbiisejä koska uusimpia ei oo vielä tarttunu mukaan mutta eiköhän niitä kesän aika tippuile tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti