keskiviikko 8. toukokuuta 2013

menevii ja tulevii kuka niitä murehtii

DSC_0799DSC_0806 Hihii  jeee tänään on hyvä päivä! Hirvee postaus himo muttei mulla oo yhtään kuvia, höh. Oon ilonen, koulu on tän viikon osalta pulkassa, sain vihdoin musiikinteorian säveltapailun suoritettuu (oon yrittäny suorittaa sitä about 3 vuotta eli jo oli aikakin) ja tää myös tarkottaa ettei mulla enää tänä keväänä oo teoriaa hurraaaa! Mulla oli kiva laulutunti, pääsin lauleskelemaan säestäjän kanssa hihi. Ulkona on täydellinen ilma, ihanan aurinkoista ja lämpöstä. Kuuntelen BBC Radio 1 tää on niin hyvä kanava! Kannattaa kokeilla ;) tässä saa samalla vähän enkun treeniä!

Otin noi pärstä kuvat just ja mun silmän alusten koosta ja tummuudesta huomaa, että mulla on ollu kiireitä. Oli musikaali, musiikkilukiopäivät. Hirvee häslinki en oo hirveesti edes ehtiny olla koulussa. Nyt pitäs siihenkin taas yrittää tottua, kaikenlaisia kiireitä koulunkin osalta vielä tulossa. Kiire ei helpota ennen kesälomaa. Nyt mulla on onneks miniloma, neljän päivän viikonloppu. Aattelin siivota huoneen, nähdä kavereita ja tehdä kaikkee kivaa. Voisin vaikka lukee! Vaikka onki hirvee kiire oon silti ilonen ja onnellinen, hymyilyttää!

Ei mulla mitään erityistä asiaa ollu, teki mieli vaan postata. Sellanen chillaus fiilis. Rentoo lomailuu. Nautin auringosta ja vapaa päivistä. Jee!! (voi olla että huomenna on ihan eri fiilis mutta en nyt aijo murehtia siitä vaan nauttia tästä hetkestä!)


4 kommenttia: