maanantai 26. lokakuuta 2015

Matkalla

Matkustelu tuottaa mulle ristiriitaisia tunteita. Tykkään olla tienpäällä, junailu on mun lempipuuhaa. Lentokoneella lentäminen tuntuu mukavasti mahanpohjassa mutta on samalla vähän pelottavaa. Viimevuoden aikana tuli kulutettua Valtion Rautatieverkkoa todella ahkeraan, erityisesti Helsinki - Kokkola väliä matkustin usein. 

Matkojen aloittaminen ja lähteminen on stressaavaa, epätietoisuus aiheuttaa harmaita hiuksia ja vatsanväänteitä. Mutta jotenkin hirveästi haluaisin kiertämään kaupunkeja, seikkailla hienoissa maisemissa, uusiin paikkoihin! Tahtoisin Eurooppaan, isoihin kaupunkeihin Wieniin, Berliiniin, Pariisiin, Madridiin... Ja uudestaan Lontooseen. Kotimaanmatkailukin houkuttais, Suomessakin on hienoja kaupunkeja ja kauniita maisemia.. Tätä kirjoittaessa oon juuri paluumatkalla Turusta. Turkuunkin haluaisin tehdä vähän lähempää tuttavuutta!

Tavallaan olis hurjaa ja kutkuttavaa lähteä yksin, sais tehdä asiat omaan tahtiin ja ainoa josta tarvis huolehtia olisin minä! En oikeen tiiä oonko valmis semmoseen, tottakai tommoset reissut kasvattais paljon. Mutta olis varmaan helpompaa ja vähemmän stressaavaa mennä jonkun kanssa.. Haaveilen samanhenkisestä jaj ehkä vielä vähän enemmän matkailunjanoisesta matkustus kaverista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti