maanantai 30. joulukuuta 2013

2013

Taas on kulunu vuosi, tapahtu toisaalta tosi paljon toisaalta tosi vähän. Oli ylä- ja alamäkiä, mut pääasiassa ihan hyvä fiilis jäi vuodesta 2013. Nyt odotan jo innolla ens vuotta ja sen tapahtumia, vähän hirvittää kyllä myös ens vuosi. Pahoittelen kaikkia kirjotusvirheitä mitä oon tehny. En hirveesti niihin jaksanu keskittyä! Kiitos ihanat ihmiset että teitte tästä vuodesta ihanan! Ootte rakkaita!

tammikuu
Vuosi 2013 alko ensimmäisen kuvan kokoonpanolla Tarun luona juhlien. Näin Tarua ja Heidiä sillointällöin. Käytiin Tuulin kanssa Violan blogin kuvauksissa (Violan ottama kuva oikea yläkulma). Juhlittiin Annan ja Petterin täysi-ikäistymistä parikin kertaa, tosin toinen kerta tais olla helmikuun puolella. Oli koulua ja koulujuttuja.
helmikuu
Helmikuussa oli ne koko syksyn odotetut wanhat ja oli ihanat 2 prinsessapäivää. Tanssiminen oli ihanaa, mekko oli ihana, laittautuminen oli ihanaa. Välillä oli kyllä vähän tuskaa mutta oon onnellinen, että sain tanssia ja meni hyvin. En kyllä uudestaan tanssis ainakaa vähään aikaan ja jos tanssisin ni hankkisin ainakin olkaimellisen mekon toi nimittäin meinas pudota päältä. Leikkasin mun sivusiilin takasin hiihtolomalla. Kävin kattomassa Les Misérablesin ja rakastuin siihen. Oli paljon lunta. 

  maaliskuu
Maaliskuussa ei tapahtunu ilmeisesti mitään erityistä. Kävin leirillä korpirauhassa. Isostelu alko. Opiskelin ja chillasin. Join paljon appelsiinimehua. Ja söin sm-liiga pääsiäismunia.

huhtikuu
Huhtikuuta vietin melko paljon musikaalin parissa. Se oli parasta ja nyt mulla on hirvee ikävä meijän koulun musikaalia, se oli jotenki stressaavaa mut ihanaa tehä. En ois alunperin uskonu, että siitä ois voinu tulla niin hyvä ku mitä siitä tuli! Meijän kuoroporukka PARAS, junamatkat, kanneltalo, musiikki. Monet kaverit täytti 18. Venasin omia synttäreitä PALJON. Vietettiin Heidin ja Tarun kanssa vappua.

toukokuu
Toukokuussa tapahtu toosi paljon. Alotettiin toukokuu vappupiknikillä kaisaniemenpuistossa. Mulu eli musiikkilukiopäivät oli meijän koulussa. Toukokuun ekat päivät meni konserteissa laulaen. Katottiin koulukavereiden kanssa euroviisuja Outilla, pelattiin euroviisujuomapeliä. Oli ihan huippuhauskaa! Lauloin bossanovakonsertissa. Käytiin tampereella Kantelekilpailussa ja tultiin 3. meijän sarjassa!!

kesäkuu
Kesäkuussa alko kauan odotettu kesäloma. Alotettiin se terviksessä Tuulin kanssa. Käytiin Heidin ja Tarun kanssa Tallinnassa. Kävin Annikan kanssa Helsinkipäivän konsertissa kaisaniemen puistossa. Oli juhannus ja mä täytin VIHDOIN 18!!!!!!! Oli vuoden odotetuin päivä!!

heinäkuu
Heinäkuun hengasin pääosin tän alimman kuvan hyyppien kanssa. Meijän rakasPARAS isosporukka ikinä. Parempaa ei tule! Leirilehteä tehtiin fröbelinpalikoita kuunnellen ja älyttömän pitkään mutta se oli törkeen hauskaa. Mut valitettavasti en sit päässy Heidin synttäreillä :( Käytiin Annikan kanssa Köpiksessä kattomassa Robbie Williamssia ihan eturivissä. Se matka on ikimuistonen ja oli ihan HUIPPUA!!

elokuu
Elokuussa oltiin flowssa, mun ekoilla festareilla Saiman kanssa. Kuunneltiin ja nautittiin hyvästä musiikista ja hyvästä seurasta. Sekotin samalla mun unirytmin ihanasti näkemällä edelleen noita isoskamuja. Käytiin Janitan ja sen kavereiden kanssa virossa! Koulu alko telttailulla tervasaaressa oli mahtava ukonilma ja nukuin sinäyönä korkeintaan tunnin, elämyksiä elämyksiä. Mut pitihän nyt abitelttailu kokea! Musta tuli siis ABI ja päästiin nasuttaa. Luin ussaa (ja enkkua) paljon paljon paljon tai ainakin yritin. Kalenteri oli täynnä enkun yo-vihon palautuspäiviä ja yo-kuunteluita yhh. Leikin myös häävalokuvaajaa Tuulin äidin häissä.

syyskuu
Syyskuussa oli 100 aamua jäljellä koulua. Kirjotukset oli, luin edelleen hulluna. Kävin korvessa rauhottumassa, eli siis korpirauhassa leirillä! Kävin myös ekaa kertaa vapianossa. Koko syksyn stressi purkautu tässä kuussa.

lokakuu
Lokakuussa kävin kaks kertaa leffassa. Ekan kerran yksin ja oli kyllä mukavaa, suosittelen lämpimästi. vietin syyslomaa. Kävin baarissa parikertaa. En tehny hirveesti mitään koulun eteen. Näin alavasemman kuvan hyyppiä pitkästä aikaa. Alko tulla syksy ja kauniit värit.

marraskuu
Marraskuussa juhlittiin Halloweenia, kävin kattomassa taas Hurts:ia livenä. Starbucks tuli suomeen. Oli vika maraton konsertti. Koko marraskuun kuljin jotenkin sumussa, ei hirveesti mitään muistikuvia mitä tein :D. Käytiin kattoo äikänryhmän kanssa jäniksen vuosi teatterissa ja oli äikän essee preli.

joulukuu
Joulukuu vast äskön ja kohta se on jo ohi. Juhlittiin Akselin synttäreitä porukalla. Kävin syömässä k18 jouluillallista. Mulla oli 3 kuorokonserttia, 2 laulukonserttia ja 1 soittokonsertti. Kävin kuuntelemassa/kattomassa sibiksen perinteisen joulupotpurin. Yritin saada joulufiilistä mut se lähti sitämukaa kun lumetkin. Käytiin Saiman synttäreillä vanhalla porukalla. Vietin pikkujouluja ja joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti