sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Joo

tumblr_mcjyoniqDw1rogngso1_500
kiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiirekiire
Joo se mulla on. En oo ehtiny bloggailee, vaikka oisin halunnu. Mulla jopa ois kuvia mitkä pitäis postata mut en oo ehtiny vielä laittaa niitä edes koneelle. Ehkä täs joku päivä, jos ehin.

Toi kuvan teksti kuvaa mua tällä hetkellä erittäin paljon. En oo ikin ollu näin tuskastunu ja väsyny koulun takia. En IKINÄ! Ihan liikaa tehtäviä mitä pitäs tehä, ihan liian vähän aikaa. Ja näit juttuja tulee kokoajan lisää. En jaksais yhtään. En jaksa tehä niitä kokoajan ja jos en tee nii sitten mulla tulee huono omatunto. Haluaisin vaan olla kavereiden kaa ja unohtaa kaikki velvollisuudet. Olla vaan.

Haluaisin huoneen, jossa ei olis varsinkaan kelloa. Se huone ois hämärä siellä vois olla joko yks ikkuna tai/ja joku pieni lamppu. Siellä ei olis mitään tavaraoita, pelkästään vaik joku pikku peitto ja tyynyjä. Siellä vois ajatella ja olla ajattelematta. Siellä ei olis aikaa, olis vaan se huone. Sinne huoneeseen vois aina mennä rauhottumaan ja unohtamaan kaiken stressin. :) tää selostus ehkä kuulostaa vankilalta mut ei se ei olis vankila vaan siel vois olla ihan vapaasti. Mennä pois millon haluu. Se olis ihana paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti