lauantai 13. lokakuuta 2012

I remember when you were mine

DSC_0347DSC_0412DSC_0415DSC_0369 Syysloma, ihanaa! Tätä mä nyt tarviin lomaa kaikesta stressistä. Mut vaikka tää loma alko jo mua silti stressaa kauheesti kaikki koulujutut. Olis ihana jos olis vaan joku kytkin jolla sais kaiken stressin loppumaan. Olis ihanaa ees joskus olla sellanen rento ja stressitön ihminen, joka antaa vaan kaiken mennä omalla painollaa suurempia murehtimatta. Mut koko lomaa en kyllä aijo ajatella liikaa koulua en todellakaan.

Tänä aamuna oli ihanaa herätä myöhään, asettaa herätyskello pois päältä ja herätä vasta sitten ku tuntu siltä. Tosiaan heräsin tänään vasta 13.30 hups. tänään mul on muutenkin ollu tosi rento päivä oon vaa lorvinu kotona meikittä ja kotivaatteissa, katellu sinkkuelämää, kuunnellu adelea ja the killerssiä. En muista millon viimeks mulla ois ollu tällanen päivä millon ei oo mitään tehtävää tai ajateltavaa!

Tekee hirmusesti mieli bloggailla. Tekstiä tulis paljon mutta kuvia ei vaan oo tällä hetkellä hirveesti tullu otettua. Tänkin postauksen kuvasaldo on erittäin heikkoa (kuvissa mun meikitön pärstä ja hulluiltapäiviltä kahmitut levyt). 

2 kommenttia:

  1. Ihana banneri! <3

    Oi, the smiths ja the killers. : )

    Tää on kiva blogi. : >

    thinkthat93.blogspot.fi

    VastaaPoista