lauantai 15. syyskuuta 2012

sillisalaattia, olen sille allerginen

DSC_0905DSC_0930DSC_0859 Istun melkein pimeässä huoneessa. Ainoa päällä oleva valo on pöytälamppu joka on mun sängyllä, laitan sen kohta kiinni. Tänään on ollu monipuolinen päivä, olin yhessä kohtaa ihan liekeissä pitkästä aikaa. Se on ihana tunne kun saa hetkeks unohtaa velvollisuudet ja murheet ja nauttia hetkestä. Kello on 1:03 mua ei väsytä, tekee mieli pohtia kaikenlaista. Jäädän ja jumitan nyt vähän.

Tällä hetkellä mulla on huono itsetunto enkä yhtään tykkää ittestäni. Mun naama mättää, iho on ihan huonossa kunnossa, naaman mittasuhteet on tyhmät, pesen mun hiuksia liikaa. En tykkää mun puhetyylistä, joistain vaatteista.

Haluun tutustua uusiin ihmisiin, en osaa enkä uskalla. Haluun astua mun mukavuusalueelta pois, en uskalla oon täällä liian mukavasti. Haluun siivota, täällä on kauhee sotku. Haluisin olla siisti ihminen ja laittaa kasaan mun levittämät asiat.

Rakastan mun ystäviä, perhettä. Ne on parhautta <3 harvoin sitä niille ilmaisee, vaikka ei sen pitäis niin vaikeeta olla. Ihanaa kun on ihmisiä jotka kestää omia urpoiluja ja antaa anteeks tyhmemmät urpoilut.  Välillä oon niinki taitava et käsittelen heitä huonosti, anteeksi. Tärkeitä ootte.

Tää teksti on aikamoista sillisalaattia, ihme jos joku saa tästä selvää (jos ees kukaan lukee hah). Tekee mieli kirjottaa tajunnanvirtaa. Ei oo päätä eikä häntää.

Anteeksi tän postauksen kuvasisällöstä, vähän kämästä.  Nappasin nää kuvat äskön kun tuli inspiraatio. En oo vähään aikaan postaillu koska ei oo oikeen ollu materiaalia, mutta nyt tuli postaus fiilis. Tekstikään ei oo mitään huippuluokkaa.

6 kommenttia:

 1. oot kaunis ja muista et ainoo joka voi vaikuttaa sun onnellisuutees oot sinä ite. Kaiken tän harmauden keskellä on helpompaa olla masentunut ku onnellinen, älä mee siitä mistä aita on matalin. Päätä et oot onnellinen, nauti elämästäs, rakasta itteäs ja luota siihen, et kaikki järjestyy niin kaikki kyl järjestyy! (:

  VastaaPoista
 2. luen sun blogia aina anonyymisti ja täytyy sanoo että oot ihan sikahyvä kirjottamaan, saat aina postauksees tunnelmaa! ja turhaan murehdit sun ulkonäköä, mun mielestä oot tosi kaunis! millaselta sä sitten haluisit näyttää? jos mä oisin läheskään noin nätti niin oisin tosi ilonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hui apua!! voi kiitos piristit mun päivää älyttömästi kiitos!! :))

   Poista
 3. tykkään tosi kovasti tästä sun blogista. Tää ei oo sellanen jossa vaan esitellään uusia tuotteita ja kerrotaan miten mahtavasti itsellä menee vaan tää on tällänen muksu , aito ja sympaattinen, tykkään kovin=) kirjotat myöskin hyvin ja persoonallisesti, ootko ikinä tehnyt novelleja ym? Olisi kiva lukea=) ja oot ohan törkeen kaunis! Haluisitko paljastaa sun unelma ulkonäön?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voooi kiitos paljon!!! :) en oo kirjotellu :P kiitos kiitos! jooo voisin vaik tehä postauksen siitä kunhan kerkeen :)

   Poista