perjantai 24. elokuuta 2012

diipadaapa

Kuva otettu 19.08.2012 klo 18.25Kuva otettu 24.08.2012 klo 22.45 #4Kuva otettu 19.08.2012 klo 18.25 #2  Perjantai-illan fiiliksiä. Vietän taas rauhallista koti-iltaa. Enää ei oo niin inhottava olo ku eilen, mut edelleen mua vituttaa pari juttua mut en nyt ajattele niitä! 

Ihanasti saunasta ja suihkusta raikkaana on mukavaa haaveilla. Tekee mieli valokuvata, nyt on inspiraatio päällä! Tahdon kampaajalle, tää kamala tukka alkaa ärsyttää, haluan jotain uutta ja jännittävää! Haluun oppii käyttämään hattuja. Shoppailukierros vois olla mukava, konelakko myös. Katoin eilen Amélien ja alko ahdistaa et kuinka tää elämä on niin tietsikkakeskeistä.

En oo piiiitkään aikaan kuunnellu mun ipodin musaa, oon kyl kuunnellu ipodia mut oon kuunnellu enimmäkseen spotifysta muuta musiikkia. 1631 biisiin mahtuu aikas paljon hyviä biisejä! Tääl vaa fiilistelen yksin jeijee!! 

Saatte nyt nauttia näistä ihanista photo booth kuvista sillä muuta ei nyt ole tarjolla koska en oo päässy kuvailemaan (vielä) mutta eiköhän se tässä korjaannu pikapuoliin ;) Mulla tuli nyt vaan hirvee himo tulla kirjottelemaan tänne ja en halunnu tehä ihan kuvatonta postausta!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jaa-a! näin reilun puolen vuoden jälkeen on vähän vaikee muistaa :DD en muista noin kauas!

      Poista