tiistai 11. maaliskuuta 2014

TV addiktio

Aattelin tehä postauksen mun lempi tv-sarjoista, katon aaika paljon teeveetä tai oikeestaan sarjoja ja tässä postauksessa on vaan muutama niistä kaikista mitä katon! Varotan, tää SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!

tvfriends 
Frendit on yks mun pisimpään kattomista sarjoista. Frendit siis kertoo kuudesta ystävyksestä jotka asuu New Yorkissa. Komediasarja joka on valmiiks naurettu. Mua se nauru ei haittaa en enää ees huomaa sitä! Frendeissä ei oo mitään erityistä syvällistä juonta mutta eteenpäin tarina kyllä kulkee. Mun mielestä kaikki tän sarjan pareista on ihania mutta erityinen lemppari on Chandler ja Monica. Niiden suhde alkaa niin randomisti ja lopulta ne vaan on täydellinen pari. Matthew Perry on muutenkin tosi sulonen varsinkin niiden suhteen alussa. Oon kattonu frendit miljoona kertaa läpi ja silti ne jaksaa vielä naurattaa.

 .tvskins Skinssejä en oo kattonu ku vaan kaks ekaa sukupolvea, eli neljä tuotantokautta. En osaa sanoo kumpi näistä sukupolvista on parempi. Skins kertoo brittiläisistä nuorista, joilla on aika villi elämäntapa. Mun lempihahmo on ehkä Chris ja Cook. Niillä molemmilla on aika sellaset fuck it -asenteet mut kuitenki ne on pohjimmiltaan herkkiä. Myös ehkä se niiden pahapoikamaisuus vetoo muhun. Panda ja Cassie on myös aika hellyyttäviä kun ne on molemmat aika pihalla kokoajan. Jaliin samastun kaikista eniten, se on ehkä sarjan ainoo "normaali". Mun lempi pari tässä sarjassa on ehdottomasti Chris ja Jal, niin erilaiset mut samalla niin sopivat toisilleen! 

tvpll 
Pretty Little Liars, pll, valehtelevat viettelijät tai mikskä ikinä sitä kutsutaankaan. PLL kertoo neljästä tytöstä joiden kaveri Alison löytyy kuolleena. Tytöt yrittävät selvittää kuka on murhannut Alisonin ja samalla saavat uhkailevia tekstiviestejä A:lta. Aloin kattomaan tätä sarjaa vasta viime syksynä ja nyt oon kattonu kaikki jaksot mitä on ilmestyny. Tää sarja aina osaa yllättää monimutkasuudellaan ja oon viettäny pitkiä aikoja Saran kanssa keskustellen kaikista mahdollisista teorioista. Aluks pll vaikutti kömpelöltä amerikkalaiselta teinisarjalta mutta sitä se ei oikeesti oo. Mun lempi shippi/pari on Haleb, eli Hanna ja Caleb. Mun lempi hahmo on myös Hanna, sen kaikki sutkautukset on parhaita ja jotenki se vaan on ihana! 

tvoc
O.C. on myös yks mun all time favouriteista. Ryan ryöstettyään veljensä kanssa auton ja veljen joutuessa vankilaan päätyy muuttamaan Kaliforniaan O.C.hen rikkaaseen perheeseen. Tää vaan on ihana! En tiiä mitä tästä vois sanoa. Kaikki nää päähenkilöt on parhaita ja aina sillointällöin pystyn samastumaan eri henkilöihin. Mun lempipari on ehdottomasti Seth ja Summer. Ne on täydellisiä toisilleen, vaikka alussa Sethin rakastuminen summeriin näyttää epätoivoselta! Nörttipoika ja suosittu hyvännäkönen tyttö. Mun on helppo samastua erityisesti Sethiin, vaik en oo läheskään yhtä hauska kun se. Sethillä ja Summerilla on molemmilla hauskoja sutkautuksia. Ne on tuituitui 

tvserrat 
Kaikki varmaan muistaa sen yhden kesän kun telkkarista tuli aamusin Serranon Perhe! Mä päädyin kattomaa ja nauhottamaan lopulta monta jaksoa. Oon kattonu koko sarjan alusta loppuun ja välillä mulle tulee vimma kattoa uudestaan näitä jaksoja! Huippusarja ja huippunäyttelijät. Opin tätä sarjaa kattoessa aika paljon espanjaa! Serranon perhe kertoo nimensä mukaisesti serranon perheestä, sarja alkaa kun Diego menee naimisiin nuoruuden rakkautensa Lucian kanssa. Diegolla on edellisestä avioliitosta 3 poikaa, Lucialla on 2 tyttöä. Sarjassa seurataan serranon perheen sekä heidän ystäviensä perheitten elämää. Mun lempi hahmo on ehdottomasti Africa, sil on upeimmat vaatteet ja hiukset ja se on muutenki vaan niin hauska ja semmone räiskyvä persoona. Lempipari on Tete ja Guille, ne on vaan niin söpöjä ja kuuluu toisilleen. Sekin, että ne sarjan alussa vihas toisiaan kunnes sitte yllättäen ihastu toisiinsa. Se kun ne pussaa siellä leikkipuistossa ekankerran on mun lempijakso. aaaaaah <3 

tvhimym 
Viimeisenä mutta ei TODELLAKAAN vähäisimpänä, How I Met Your Mother, himym eli ensisilmäyksellä. Takaumin kerrottu tarina, Ted sarjan päähenkilö kertoo vuonna 2030 lapsilleen kuinka tapasi heidän äitinsä. Oon tällä hetkellä niin koukussa tähän sarjaan ettei oo tosikaan. Kaikki mun kaverit ja varsinki ne jotka seuraa mua twitterissä on varmasti niin kyllästyneitä muhun ku selitän kokoajan himymistä. Pahoitteluni. Mun lempipari on tottakai Barney ja Robin. Ne on niin sopivat toisilleen. Barney on kunnon sellanen naistenmies ja lopulta se rakastuu Robiniin, joka ei aluks ees oo kiinnostunu siitä sillätavalla. Voisin selittää niistä loputtomiin. Niiden katseet toisilleen, Neil Patrick Harris ah ah ah ihania ihania. Love them. Tääkin on komediasarja joka on valmiiks naurettu mikä saattaa häiritä joitakin mtta ei mua! Kun aloin kattoo tätä mua ärsytti Barney ja tää ei ollu ees niin hauska. Mut nyt oon koukussa. Nyt lukulomalla mulla illat kuluu tätä katellessa. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti