perjantai 26. huhtikuuta 2013

Flower

oikeeasu Tän päivän asua! 100:s postaus tässä blogissa, hassuu! vois olla varmaan 200:s jos mulla olis aikaa postailla. Tuntuu että joka kerta kun mä postaan niin mä valittelen mun kiireitä!! Mun kamera ei inspiroi mua ottamaan kuvia. Tänä viikonloppuna aijon ottaa rennosti. Valmistautua tuleviin kiireisiin. Aattelin alottaa lenkkeilyn, mutta tarvisin urheilurintsikat!! tekosyitäkö?

Tässä lähiaikoina on tapahtunu paljon, meillä oli viimeviikolla koulun musikaalin esitys ja nyt harmittaa että se on ohi. Oli yks mahtavimpii viikkoja ikinä! Olin vaan kuorossa mutta silti oli ihan huisi kokemus ja me oltiin kaikki "yhtä suurta perhettä" :DDD

Vietettiin tälläviikolla paljon aikaa istuskellen koulunpihalla auringon paisteessa. Ihana kesä ehkä on jo tulossa, tosi nopeesti lumetkin on kadonnu! Keskiviikkona söin 2 jäätelöä. Mulla on koulumotivaatiota kaikkiin muihin aineisiin paitsi ruotsiin. Ruotsi on turhauttavaa, oon niiiin huono! Soittomotivaatiota mulla ei myöskään oo. höhhöh. Enää 23 koulupäivää kesälomaan, yay. Siihen sisältyy myös koeviikko!

Toukokuussa on odoteltavissa kivoja juttuja ja vähemmän kivoja juttuja jeejee!

2 kommenttia:

  1. I wish there were more than 2 pictures of this - you look great. I love seeing you in those old chucks, that particular color works great with your hair too.

    VastaaPoista