torstai 26. heinäkuuta 2012

Ehkä tää kaikki on eilistä huomenna

DSC_0911DSC_0941
Istun pimeessä huonessa, pitäis varmaan mennä nukkumaan mut mua ei kauheesti nukuta. Tänään oli hassu päivä oltiin ensin pienellä ripariporukalla suomenlinnassa ja illemmalla mulla tuli kaveri kylään. Mulla oli tooooooooosi kivaa, nää ihmiset saa mut onnelliseks, kiitos en tykkää VAAN rakastan :)

Mul soi hyvä musiikki koneella, ah rakastan musiikkia enemmän ku mitään. Jos musiikki ois ihminen menisin heti sen kanssa naimisiin. Musiikki on mun prinssi uljas, se pelastaa aina pahan kynsistä ja sillä on aina vastaus kaikkeen. Tällä hetkellä soi SMG ja Anna Puut, suomalaista parhautta ehdottomasti.

Mun fiilikset on vähän samat kun tossa uskomaton juttu biisissä. Kaikki on hassua, en tiiä miltä tuntuu. Vähän sumua. Otsikko on kyseisestä biisistä. Nyt on tosi lempeä olo, rakastunut, rakastan mun ystäviä kaikkia niitä ihania! Ikävä osaa joita ei oo näkyny pitkään aikaan!

 "Mitä aion nyt? ei mitään hajua!"
4 kommenttia:

  1. ihana postaus oona!! :) mul oli jotenki eilen samanlaiset fiilikset sen näkemisen jälkee illal, mä en vaa kuunnellu musaa vaa lueskelin niit sydämii :) <3

    VastaaPoista
  2. iha sairaan nätti oona ja ihana toi paita !!

    VastaaPoista