keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Helmikuu

DSC_0598DSC_0601DSC_0599DSC_0604 Helmiä täynnä on helmikuu, eiku? Mä sain inspiraatio aallon mut en saanu sitä totetettua ihan kunnolla, koska mulla on vähän kiire ja kamerasta on akku aika finito! Noita helmiä kuvaillessa alko tekee mieli askarrella, en oo pitkään aikaan tehny mitään omin pikku kätösin hihi. Ehkä ystävänpäiväks vois jotain väsäillä!

Koeviikko täysillä käynnissä, kaks koetta takana kaks edessä plus äikän runoanalyysin kirjoittaminen. Bilsan ja ruotsin kokeet on nyt takana päin, enkä yhtään osaa sanoo että miten ne on menny. En osaa ees sanoa oonko päässy molemmista läpi. Pelottaa! Seuraana vuorossa ois ussa joka on ylihuomenna, en oo ees avannu kirjaa vielä hupsis!

Ulkona on nyt niin ihanan kaunista, tänäänki ku tulin kotiin niin aurinko paisto oikeen kunnolla ja taivas oli ihanan kirkkaan sininen ei ollenkaan pilviä missään. Toi kylmyys sen sijaan, HYYYYRRR ihan kamalaa, vaikka laittais kuinka paljon vaatteita päälle silti jäätyy.

Taidampa tästä mennä lueskelemaan uusinta cosmoa ja jos oikee villiks rupeen ni alan lukemaan ussaa! Ihanaa helmikuun alkua! Lights - February Air (Acoustic)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti